search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:19
MENU CLOSE

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με την 12χρονη κόρη της σε καμπάνια για μαγιό (Photos)

17.11.2020 14:35
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με την 12χρονη κόρη της σε καμπάνια για μαγιό (Photos) - Media

 

Το διάσημο μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο λανσάρει τη δική της συλλογή με μαγιό και στην καμπάνια πρωταγωνιστεί μαζί με την 12χρονη κόρη της.

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά μοντέλα στο χώρο της μόδας και είναι μητέρα δύο παιδιών: του 8χρονου Νόα και της 12χρονης Άνια Λουίζ.

Το 39χρονο πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρία με μαγιό, τα GAL Floripa, μαζί με την αδελφή της Αλίν Αμπρόσιο και την καλύτερή της φίλη Ζιζέλ Κορία.

Τα μαγιό κατασκευάζονται στην πατρίδα των τριών κοριτσιών, τη Βραζιλία, και στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί το διάσημο μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο με την 12χρονη κόρη της, Aνια Λουίζ, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και είναι μοντέλο.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δημοσίευσε φωτογραφίες της μαζί με την κόρη της να φορούν τα μαγιό τους και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από 12 ετών. Μάλιστα, στα 14 έφτασε στις 20 φιναλίστ του διαγωνισμού Elite Model Look της Βραζιλίας. Βέβαια, σε ηλικία 11 ετών έκανε χειρουργική επέμβαση στα αυτιά για να αλλάξει το μέγεθός τους.

Η 12χρονη κόρη της ασχολείται με το μόντελινγκ και ήδη έχει κάνει πολλές δουλειές σε καμπάνιες ρούχων.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15