search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Οξύνει το κλίμα διχασμού η ΝΔ: Κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για «μέτωπο κατά της κοινωνίας»

17.11.2020 15:12
Πάνω από 8.000 υπογραφές κατά της αυταρχικότητας της κυβέρνησης - Media

 

Οξύνει την πόλωση και το διχασμό η κυβέρνηση με νέα ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 ότι κάνουν μέτωπο κατά της κοινωνίας.

«O ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 είχαν την ευκαιρία να δείξουν αυτές τις μέρες άτι πρώτο καθήκον τους έχουν την προστασία της δημόσιας υγείας. Αντ’ αυτού, για μικροκομματικούς λόγους, αποφάσισαν πως αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης. Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν μέτωπο κατά της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Τους παραδίδουμε στην κρίση της».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία με τη χρήση των οχημάτων εκτόξευσης νερού, με πυκνή ρίψη δακρυγόνων, ξύλο και προσαγωγές προσπάθησε να διαλύσει τη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι συμμετέχοντες τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:14