search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ αύξησε τιμές όταν ανακοινώθηκε το lockdown

17.11.2020 16:49
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media

 

Τροπολογία με την οποία θεσπίζεται ότι το μεικτό κέρδος σε ένα προϊόν δεν μπορεί να υπερβαίνει εκείνο το οποίο είχε ένα κατάστημα πριν από την εφαρμογή του lockdown, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα κατατεθεί στο σχέδιο νόμου για το ηλεκτρονικό εμπόριο που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο υπουργός έστειλε μήνυμα στον επιχειρηματικό κόσμο πως «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να νομίζει ότι θα παίξει με τη συμφορά του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός περνάει μια συμφορά, όπως και όλη η ανθρωπότητα, και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε»

Η τροπολογία αυτή, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κρίθηκε αναγκαία καθώς «δυστυχώς υπήρξε μια περίπτωση, όπου μια συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ όταν βγήκε η απόφαση του πρωθυπουργού ότι από το Σάββατο θα έχουμε lockdown, προχώρησε σε αυξήσεις μεγάλες σε μια σειρά προϊόντων βασικών ειδών διατροφής».

Στην παρατήρηση του ειδικού αγορητή του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη ότι η τροπολογία αυτή θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και να αφορά όλα τα είδη βασικής διατροφής και όχι μόνο τα είδη υγιεινής, ο υπουργός Ανάπτυξης του απάντησε πως καλύπτει όλα τα προϊόντα.

Ο κ. Κατρίνης κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή είχε ζητήσει από τον κ. Άδ. Γεωργιάδη να υπάρξει η σχετική τροπολογία, κάτι που αναγνώρισε ως μια θετική και σωστή πρόταση ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10