search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Βαρύτατη καταγγελία: Άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος – Πήγε στο ΑΤ Σεπολίων για να δει τον γιό του (Video)

17.11.2020 18:31
Βαρύτατη καταγγελία: Άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος - Πήγε στο ΑΤ Σεπολίων για να δει τον γιό του (Video) - Media
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πολίτης που βρισκόταν έξω από το Α.Τ. Κολωνού, μετά τη διαδήλωση στον Σταθμό Λαρίσης. Ο άνδρας, είχε μεταβεί στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δει τον 26χρονο γιο του που συνελήφθη λίγο νωρίτερα.
 
Ο νεαρός, ο οποίος συμμετείχε στη διαδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προσήχθη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο News 24/7, έξω από την πιλοτή του σπιτιού του στα Σεπόλια, μετά την ολοκλήρωση της πορείας.
 
Οι διαδηλωτες αποχωρούσαν και ο νεαρός έφτανε στο σπίτι του, όταν άνδρες της Αστυνομίας τον συνέλαβαν. Ο συλληφθέντας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ωστόσο η πρώτη πληροφόρηση από την Αστυνομία ήταν ότι θα τον μεταφέρουν στο Α. Τ. Κολωνού. Έτσι, ο πατέρας του, έσπευσε εκεί για να δει τον γιο του και να διαμαρτυρηθει μαζί με άλλα άτομα που συμμετείχαν νωρίτερα στη διαδήλωση.
 
Στο σημείο, σύμφωνα πάντα με άτομα που βρίσκονταν εκεί, προκλήθηκε ένταση με τους αστυνομικούς να εμποδίζουν την είσοδο σε όσους έφτασαν εκεί.
 
Ο άνδρας, ο οποίος, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν έχει καρδιακό πρόβλημα, έπεσε στο έδαφος. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, μέχρι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο, ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του.
 
Αυτή την ώρα νοσηλεύεται, ενώ δεν επετράπη η είσοδο στη σύζυγο του, καθώς η Αστυνομία την ενημέρωσε πως ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς πρόκειται να συλληφθεί. Η στιγμή του περιστατικού σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η συλλογικότητα “Μένουμε ενεργοί”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13