search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:04
MENU CLOSE

Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη λογική της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε σάλο: «Γι’ αυτό θα μείνετε πάντα στα 800 ευρώ» (Video)

17.11.2020 19:40
Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη λογική της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε σάλο: «Γι

 

Παρά την κατακραυγή που ξεσήκωσε η δήλωση της Ιωάννας Τούνη ότι «μόνο οι τεμπέληδες χαίρονται που θα πάρουν» τα 800 ευρώ της ενίσχυσης που δίνει η κυβέρνηση σε όσους εργαζόμενους τίθενται σε αναστολή λόγω του νέου lockdown, αλλά και παρά το γεγονός ότι η προσπάθειά της να αποδόσει τις αντιδράσεις σε… παρεξήγηση των λεγομένων της, φαίνεται ότι υπάρχουν και υποστηρικτές της.

Τη στιγμή που η χώρα στενάζει από την πανδημία του κορωνοϊού και οι εργαζόμενοι βλέπουν τα οικονομικά τους να συρρικνώνονται δραματικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έσπευσε να υπερασπιστεί τη φίλη της με μια δήλωση που προκαλεί εντύπωση, μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Συγκεκριμένα, η Δ. Αλεξανδράκη, σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ανέφερε: «Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκ@τόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15