search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Υπάρχει νέο πολιτικό φλερτ Τσίπρα – Βαρουφάκη;

18.11.2020 07:16
4861931.jpg

 

Δεν είναι μόνο το κοινό κείμενο που υπεγράφη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25, το οποίο άλλωστε συνυπέγραψε και το ΚΚΕ μιας και ήταν πρωτοβουλία του. Το τελευταίο διάστημα, είναι σαφές πως έχουν ανοίξει και πάλι οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Τσίπρα και Βαρουφάκη.

Τα σημάδια φάνηκαν δημοσίως και στην τελευταία σύγκρουση στη Βουλή (περασμένη Πέμπτη) όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεφύλασσε έπειτα από καιρό ένα κομπλιμέντο για τον άλλοτε υπουργό του, υιοθετώντας την πρότασή του για τα τάμπλετ των μαθητών και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25… ανταπέδωσε με μία αποστροφή στην οποία έδωσε τα… εύσημα στον Τσίπρα που κατάφερε να πάρει 32% στις εκλογές.

Πάντως πολλοί υποστηρίζουν (κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι η σχέση αυτή είναι συγκυριακή και δεν υπάρχει ζήτημα για μελλοντική συνεργασία ή επανασύνδεση των δύο.

Βέβαια, στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:56