search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Το Μαξίμου κατά Τζιτζικώστα – Ζέρβα

18.11.2020 07:24
Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Το Μαξίμου κατά Τζιτζικώστα - Ζέρβα - Media

 

Μπορεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας να ανήκει στη ΝΔ και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να συμπεριφέρεται ως εάν να… ανήκε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή την περίοδο είναι καλή η σχέση του Μεγάρου Μαξίμου με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το matrix24.gr τις τελευταίες ημέρες, κυβερνητικοί παράγοντες έχουν αρχίσει να τους «δείχνουν» για την οριακή κατάσταση στην πόλη -και έτσι και εκτυλιχθούν σκηνές Μπέργκαμο στην Θεσσαλονίκη, αυτή η συζήτηση θα ανοίξει με… ορμητικό τρόπο.

«Είχαμε προειδοποιήσει την Θεσσαλονίκη για την εκθετική αύξηση. Έχει και η αυτοδιοίκηση τις δικές της ευθύνες», λένε κυβερνητικοί υποστηρίζοντας ότι οι επίσημοι φορείς είχαν προειδοποιηθεί πριν διαπιστωθεί η «έκρηξη» των κρουσμάτων.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη κατηγορία κυβερνητικές πηγές δεν εντάσσουν μόνο τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, αλλά και αυτοδιοικητικούς όμορων περιοχών, που επίσης -κατά το Μαξίμου- έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06