search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:54
MENU CLOSE

Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ μοίρασε 14 εκατομμύρια δολάρια στους φίλους του! (Video)

18.11.2020 09:23
Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ μοίρασε 14 εκατομμύρια δολάρια στους φίλους του! (Video) - Media

 

Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και χρόνια ωστόσο ο ίδιος δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ. Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι πράγματι είχε χαρίσε σε 14 φίλους του από ένα εκατομμίριο δολάρια στον καθένα. 

Ο 59χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε «Icon of the Year» από το GQ, εξήγησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ότι προέβη σε αυτή την εξαιρετικά γενναιόδωρη χεορονομία το 2013, λίγο μετά την πρεμιέρα του φιλμ «Gravity», την περίοδο που γνώρισε την μετέπειτα σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Κλούνεϊ μόλις είχε εισπράξει μια τεράστια επιταγή από την τελευταία του δουλειά και συνειδητοποίησε ότι ήθελε να εκφράσει με έναν έμπρακτο τρόπο την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που αγαπούσε και που ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές του.

«Ήμουν εργένης και όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν γύρω στα 52 τότε. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Σκέφτηκα λοιπόν, αυτά τα άτομα είναι ό,τι έχω στη ζωή… Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους και μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν τους χρειάστηκα μέσα στα χρόνια… Σκέφτηκα ότι χωρίς αυτούς δεν έχω τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας:

«Έχουμε μια πολύ κοντινή σχέση και απλά σκέφτηκα ότι, αν με χτυπούσε λεωφορείο, θα ήταν όλοι στη διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να με χτυπήσει λεωφορείο;» αναφέρει ο Κλούνεϊ στη συνέντευξή του. Μάλιστα, ανακαλεί στη μνήμη του και μια συνομιλία που είχε με έναν «πλούσιο μ@@@κα» χρόνια αφότου κυκλοφόρησε η φήμη για τη γενναιόδωρη προσφορά του. «Τον πέτυχα στο Λας Βέγκας και με ρώτησε “γιατί το έκανες αυτό;”. Κι εγώ του απάντησα «γιατί δεν το κάνεις εσυ, βρε κόπανε;».

Ο ηθοποιός εξήγησε, έπειτα, ότι η μοναδική δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν να καταφέρει να συγκεντρώσει αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό σε μετρητά, κάτι το οποίο κατόρθωσε εν τέλει.

Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, ο Κλούνεϊ κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι του και τους έδειξε σε ένα χάρτη όλα τα μέρη του κόσμου στα οποία κατάφερε να ταξιδέψει χάρη στη βοήθειά τους, εξηγώντας τους πόσο σημαντική ήταν η παρουσία τους στη ζωή του.

«Πώς θα μπορούσα ποτέ να ξεπληρώσω το καλό που μου κάνατε;» τους ρώτησε για να συμπληρώσει λίγο μετά… «Τι θα λέγατε για 1 εκατομμύριο δολάρια;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53