search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Θεοδωρίδου: Υπάρχουν συζητήσεις να ξεκινήσει ο εμβολιασμός τον Ιανουάριο του 2021

18.11.2020 17:19
Θεοδωρίδου: Με όρους διαφάνειας η ιεράρχηση όσων θα εμβολιαστούν - Media

 

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε γνωστό πως το σχέδιο του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό προγραμματίζεται για τον Γενάρη του 2021.

Αυτό βέβαια θα συμβεί σε περίπτωση που τα υποψήφια εμβόλια πάρουν την έγκριση για τη διάθεσή τους.

Στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας και την παρουσίαση από τον Βασίλη Κικίλια του εθνικού εμβολιαστικού σχεδίου, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ρωτήθηκε για το πότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, αλλά και ποια σκευάσματα θα έρθουν πρώτα στην Ελλάδα.

Η Μαρία Θεοδωρίδου απάντησε ότι «δύο εμβόλια είναι πολύ κοντά στο να πάρουν την απαραίτητη άδεια και υπάρχουν συζητήσεις η δυνατότητα του εμβολιασμού να πραγματοποιηθεί τον πρώτο μήνα του 2021».

Επιπλέον, ανέφερε πως στην ιεράρχηση για τις ομάδες πληθυσμού που θα κάνουν πρώτα το εμβόλιο, συμπεριλαμβάνονται επίσης τα σώματα ασφαλείας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33