search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Τηλεκπαίδευση: Τι απαντά η Cisco για τα νέα προβλήματα σε δημοτικά – νηπιαγωγεία

18.11.2020 19:10
Voucher 200 ευρώ για tablet, laptop ή desktop: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Η διαδικασία - Media

 

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

«Μεμονωμένες περιπτώσεις» λέει το υπουργείο

Την ίδια στιγμή, με τα παράπονα γονέων από όλη τη χώρα για την αδυναμία σύνδεσης να «πέφτουν βροχή», το υπουργείο Παιδείας έκανε λόγο για «μεμονωμένες» περιπτώσεις, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex.

Σημειώνεται πως αντίστοιχα προβλήματα πρόσβασης είχαν σημειωθεί και κατά την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια, με κατάρρευση του συστήματος κατά την πρώτη ημέρα της ηλεκτρονικής διδασκαλίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:50