search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09
MENU CLOSE

Αποχώρησε από τον όμιλο της 24Media o αρχισυντάκτης Hλίας Αναστασιάδης

18.11.2020 19:55
Αποχώρησε από τον όμιλο της 24Media o αρχισυντάκτης Hλίας Αναστασιάδης - Media

 

Αποχώρησε από τον όμιλο της 24Media o Hλίας Αναστασιάδης έπειτα από εννέα χρόνια.

Ο Ηλίας Αναστασιάδης, είχε διατελέσει Editor in Chief (αρχισυντάκης) του αθλητικού Contra.gr και του ανδρικού lifestyle site Oneman.gr.

Ο ιδιος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο για την 24Media. Το πρώτο ήταν… για λογαριασμό του τρομερά υποτιμημένου Cosmo.gr, τον Αύγουστο του 2011 και είχε να κάνει με το μουστάκι του Kiedis των RHCP. Άρα αυτό σίγουρα θα είναι ένα πιο σοβαρό κείμενο.

Ήρθα στην 24 με ένα μαλλί που ακόμα ρωτάω τον Μάνο, τον Χρήστο, τον Πάνο, τον Γρηγόρη, τον Θοδωρή, τον Τριαντάφυλλο γιατί βλέποντας το, δε με σάπισαν στο ξύλο. Ή έστω γιατί δε με κούρεψαν.

Φεύγω εννιά χρόνια μετά, με καλύτερο μαλλί, μπαμπάς 23 ημερών, έχοντας βγάλει το αραχνιασμένο δίπλωμα αυτοκινήτου από ένα συρτάρι του πατρικού μου, χρόνια πρώην εξαρτημένος, συγγραφέας ενός βιβλίου (σχεδόν βέβαιος ότι δε θα υπάρξει δεύτερο), με εκατοντάδες κείμενα στην πλάτη, με θητεία ως διευθυντής σύνταξης σε δύο τεράστια brands όπως το Oneman και το Contra με δημοσιογράφους, γραφιάδες και χαρακτήρες αντικειμενικά από το πάνω πάνω ράφι, με μια γ@μάτη εμπειρία στο ραδιόφωνο (Rec/News 247), γενικώς φεύγω άλλος άνθρωπος, πολύ καλύτερος και πολύ πιο χρήσιμος άνθρωπος.

Αυτή είναι η ανταμοιβή όταν για τόσα χρόνια δουλεύεις εμμονικά για μια εταιρία, χωρίς 9-5 λογική αλλά κολλημένος ψυχαναγκαστικά στη δημιουργία. Με τις πολλές καλές μέρες και εννοείται, με τις πολύ λιγότερες κακές.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην 24, δηλαδή στους ανθρώπους της (ξέρετε, οι εταιρίες είναι άνθρωποι, δεν είναι νίον μαρκίζες και φάνσι λόγκο) για όλα τα παραπάνω. Και πολλά περισσότερα».

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09