search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου» (Video)

19.11.2020 07:46
Ναταλία Γερμανού: «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο Direct του ALPHA ήταν η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τετάρτης, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πατέρα της, τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό. 

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία. Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα.

Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε «”α μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας” και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει “αυτό ξέχνα το”.

Μετά του είπα μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε “και αυτό ξέχνα το”. Του είπα τότε “τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το”. Και μου λέει, “θα γίνεις δημοσιογράφος! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι”».

Επιπλέον, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις διαφορές που παρουσιάζει σήμερα η εικόνα της τηλεόρασης σε σχέση με εκείνη των 90s, ωστόσο τονίζει ότι έχει μάθει να την αποδέχεται με τα “στραβά και τα ωραία της” .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07