search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια» (Video)

19.11.2020 08:22
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τη νύχτα της Τετάρτης. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Style Me Up αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώην συνεργάτιδα του, Ελένη Μενεγάκη καθώς και στην απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. 

«Δεν την έχω δει από τη στιγμή που αποχώρησε γιατί, καλά κάνει, έχει φύγει να χαρεί και αυτή τη ζωή της. Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική.

Καλά έκανε και έκανε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, πρέπει να ζήσει λίγο την οικογένεια και τα παιδιά της γιατί, εσύ που κάνεις τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόσο προσωπική ζωή» ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:43