search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:49
MENU CLOSE

Πάτρα: Μαθητής αναγκάζεται να πάει σε κρεοπωλείο να κάνει τηλεκπαίδευση από το κινητό της γιαγιά του (Video)

19.11.2020 08:30
Πάτρα: Μαθητής αναγκάζεται να πάει σε κρεοπωλείο να κάνει τηλεκπαίδευση από το κινητό της γιαγιά του (Video) - Media

 

Πρότυπο μαθητή ο 9χρονος Βασίλης από την Πάτρα, που αναγκάζεται να πηγαίνει στο κρεοπωλείο των παππούδων του και να κάνει τηλεκπαίδευση από το κινητό της γιαγιάς του, καθώς στο σπίτι του δεν μπορούν να βάλουν ίντερνετ.

Ο Βασίλης, πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού του, για να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να κάνει την τηλεκπαίδευση, έχοντας, όχι κάποιο tablet ή ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά ένα smartphone, που ανήκει στη γιαγιά του!

Χθες (18/11), θυμίζουμε, πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές δημοτικού, υπήρξαν δεκάδες προβλήματα και πολλά παιδιά δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το μάθημα, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης…

«Δεν κατάφερα να κάνω σήμερα μάθημα, διότι στο σπίτι δεν είχα wi-fi και δεν μπορούσα να μπω», είπε ο μικρός Βασίλης και πρόσθεσε: «Από το ίντερνετ δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το μάθημα. Δεν μπορούσα να συνδεθώ. Η γιαγιά δεν ξέρει και δεν μπορεί να με βοηθήσει».

Κλείνοντας, συγκλόνισε με την ατάκα του «πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου»…

Η γιαγιά Σούλα, από την πλευρά της, ανέφερε: «Τώρα, με την κατάσταση και την καραντίνα, δεν μπορούμε να βάλουμε ίντερνετ, ο μικρός προσπαθεί εδώ, από το μαγαζί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46