search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Πούτιν: Kρίση βήχα on camera – Τι απαντά ο εκπρόσωπός του για την υγεία του (Video)

19.11.2020 09:54
Πούτιν: Kρίση βήχα on camera - Τι απαντά ο εκπρόσωπός του για την υγεία του (Video) - Media

 

Μια μικρή «κρίση βήχα» είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διαρκεια τηλεδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης, την ώρα που μιλούσε για τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές της χώρας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και άλλων παραγόντων.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα διεγείροντας ερωτήματα σχετικά με την υγεία του Ρώσου Προέδρου, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, το σχετικό στιγμιότυπο υποβλήθηκε σε επεξεργασία, ώστε ο βήχας του Πούτιν να δείχνει λιγότερο έντονος στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του.

«Η υγεία του Ρώσου προέδρου είναι μια χαρά» ήταν, ωστόσο, η απάντηση του  εκπροσώπου Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε από δημοσιογράφο του πρακτορείου Tass, το απόγευμα της Τετάρτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:16