search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Απίστευτος Στυλιανίδης: Τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία δείχνουν τη… δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (Video)

19.11.2020 15:08
Απίστευτος Στυλιανίδης: Τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία δείχνουν τη... δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (Video) - Media

 

Ανοιχτά και απροκάλυπτα υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε συζήτηση σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα τηλεκπαίδευσης, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Παιδείας ότι όλα θα ήταν έτοιμα.

Μιλώντας στο Open TV ο κ. Στυλιανίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δυο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν μάθημα και στα δημόσια να μένουν στο… connecting της Cisco», όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, είπε ότι «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», κάνοντας ανοιχτά πάσα υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

«Το ακούσαμε κι αυτό», λέει ο Νίκος Φίλης, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο πάνελ και απάντησε ότι «αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται». Επίσης σε ανακοίνωσή του αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, ανέφερε: «Φτάνει πια! Θα ‘πρεπε να κρύβονται, όχι τόσο ξεδιάντροπα να διαφημίζουν την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:12