search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Ήπιε 15 κουτιά μπύρας στην καραντίνα και την παρέσυρε τρένο (Photos)

19.11.2020 15:16
Ήπιε 15 κουτιά μπύρας στην καραντίνα και την παρέσυρε τρένο (Photos) - Media

 

Μια μητέρα 7 παιδιών που δυσκολευόταν με την καραντίνα για τον κορωνοϊό σκοτώθηκε, όταν την παρέσυρε ένα τρένο μετά από κατανάλωση 15 κουτιών μπυρας.

Η 41χρονη Sammi-Jo Edwards είχε μόλις αρχίσει να δουλεύει ως καθαρίστρια σε μια παμπ, όταν είχε μπήκε σε αναστολή εργασίας τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο σύντροφός της Jamie Cullingham είπε ότι «πέρασε όλο το χρόνο της στο σπίτι» μετά την απόφαση και πάλευε με την καραντίνα – με την κατανάλωση αλκοόλ να αυξάνεται δραματικά.

Είπε: «Έπινε 14 έως 15 κουτιά μπύρας τις περισσότερες μέρες. Κάποιες μέρες θα έπινε ακόμη περισσότερο από αυτό. Κάποιες μέρες δεν έπινε καθόλου».

Ακούστηκε ότι η Sammi-Jo άρχισε να πίνει το πρωί την ημέρα του θανάτου της, τον Ιούνιο.

Ήπιε 15 κουτάκια μπύρας την ημέρα πριν βγει έξω το βράδυ, κρατώντας μόνο το κλειδί της και 22 ευρώ – αλλά ποτέ δεν επέστρεψε.

 Ήταν μόλις δύο ημέρες μετά τα πέμπτα γενέθλια του γιου της.

 Όταν μια από τις κόρες της την κάλεσε, είπε ότι βρισκόταν σε σιδηροδρομική γέφυρα – ωθώντας την οικογένειά της να σπεύσει στο σημείο κοντά στο Ουέλλινγκτον του Σόμερσετ, στη Μ.Βρετανία.

Αλλά, ήταν αργά. Η Sammi-Jo είχε ήδη σκοτωθεί από ένα τρένο τη στιγμή που έφτασαν.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδει ότι πέθανε από πολλαπλούς τραυματικούς τραυματισμούς και μια έκθεση τοξικολογίας έδειξε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό της ήταν πάνω από τρεις φορές από το νόμιμο όριο στην οδήγηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24