search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Η συνομιλία του Αρχιεπίσκοπου με τον Σωτήρη Τσιόδρα πριν από την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό

19.11.2020 19:24
Η συνομιλία του Αρχιεπίσκοπου με τον Σωτήρη Τσιόδρα πριν από την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό - Media

 

Ο προκαθήμενος της ελλαδικής εκκλησίας που χθες ανέβασε πυρετό, διαγνώστηκε θετικός και μετά την πρωινή συνομιλία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αποφασίστηκε να νοσηλευτεί.

Η εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου έγινε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί.

Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική συνομιλία του 82χρονου ιεράρχη με τον Σωτήρη Τσιόδρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ εξήγησε στον μακαριότατο τους λόγους που έπρεπε να νοσηλευτεί.

Η προχωρημένη ηλικία, η ευαισθησία από μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση και τα υποκείμενα νοσήματα που αντιμετωπίζει, δεν άφηναν περιθώρια για περαιτέρω παραμονή εκτός νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου δεν εμπνέει για την ώρα ανησυχία. Ο πυρετός του έφτασε μέχρι το 37,7 χωρίς να αντιμετωπίζει άλλα συμπτώματα.

Στους στενούς συνεργάτες του, εμφανίστηκε ψύχραιμος και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ είπε ότι η τήρηση των μέτρων είναι ιερή υποχρέωση όλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42