search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Ο μεγιστάνας Πινό κουβαλά στους ώμους του τη Σάλμα Χάγιεκ και την κόρη τους Βαλεντίνα (Photo)

20.11.2020 16:13
Ο μεγιστάνας Πινό κουβαλά στους ώμους του τη Σάλμα Χάγιεκ και την κόρη τους Βαλεντίνα (Photo) - Media

 

Μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε την Πέμπτη η Σάλμα Χάγιεκ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών.

Η μεξικανικής καταγωγής ηθοποιός αφιέρωσε την ανάρτησή της στον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της Φρανσουά Χένρι Πινό, με μία φωτογραφία που την δείχνει στους ώμους της σε μια πισίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επάνω στην Σάλμα Χάγιεκ βρίσκεται και η 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα Παλόμα.

Αναμφίβολα, η 54χρονη ηθοποιός είναι πολύ σέξι, με ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που τονίζει το πληθωρικό μπούστο της, ενώ η κόρη της φορά ένα ροζ μαγιό και sneakers.

Η τρυφερή αφιέρωση στον «εξαιρετικό» σύζυγό της

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Σάλμα Χάγιεκ εξέφρασε την αγάπη της για τον Γάλλο σύζυγό της, του οποίου η καθαρή οικογενειακή αξία εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 35 έως 57 δισεκατομμύρια δολάρια. «Ποτέ στα μεγαλύτερα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μοιραστώ την ζωή μου με έναν τόσο υπέροχο και εξαιρετικό άνδρα» έγραψε η ηθοποιός. «Είσαι η δύναμή μας, είσαι η έμπνευσή μας, είσαι το σπίτι μας».

Όπως και με όλες τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σάλμα Χάγιεκ περιελάμβανε τις λεζάντες τόσο στα γαλλικά όσο και στα ισπανικά, σε μια ωδή τόσο στην δική της εθνικότητα όσο και στο6υ συζύγου της.

Να σημειωθεί πως ο Φρανσουά Πινό είναι CEO και πρόεδρος του ομίλου Kering, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εμπορικών σημάτων υψηλής μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga και Alexander McQueen. Το ζευγάρι είναι πολύ ιδιωτικό όσον αφορά την προσωπική του ζωή – αν και φέτος το καλοκαίρι τους είδαμε σε τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Ελλάδα – ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς γνωρίστηκαν, παρά μόνο ότι συνέβη κατά την διάρκεια ενός πολυτελούς γκαλά στην Ιταλία το 2006. Αρραβωνιάστηκαν το 2007, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την εγκυμοσύνη της Σάλμα Χάγιεκ.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17