search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με τον Πούτιν; – Πρώην αξιωματούχος λέει ότι είναι άρρωστος, διαψεύδει το Κρεμλίνο (Video)

20.11.2020 19:31
Εμβόλιο κορωνοϊού: Ο Πούτιν ελπίζει στην επιτυχή συνεργασία της Ρωσίας με την AstraZeneca - Media
 
Το βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να βήχει ακατάπαυστα, αναζωπύρωσε τις φήμες που θέλουν τον πολιτικό να είναι άρρωστος. Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών και ιστορικός, Βάλερι Σόλοβεϊ επανήλθε μετά το περιστατικό, με πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει επιδεινωθεί.

Ο Ρώσος, που σημειωτέον παραιτήθηκε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας για πολιτικούς λόγους, το καλοκαίρι του 2019, ισχυρίστηκε στις αρχές του μήνα πως ο Πούτιν υποφέρει από τη νόσο του Πάρκικνσον.
 
Εν συνεχεία και αφότου το βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο ίδιος άνδρας υποστήριξε επίσης πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει διαγνωστεί με καρκίνο (χωρίς να διευκρινίζει το είδος της ασθένειας).
 
Μάλιστα ο Σόλοβεϊ υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπεβλήθη τον περασμένο Φεβρουάριο με εγχείρηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.
 
Ο ίδιος άνδρας υποστήριξε επίσης πως εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκοπεύει να αποσυρθεί από το προσκήνιο και προετοιμάζει ήδη τους διαδόχους του στην εξουσία.
 
Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε πως οι πρώτες αποκαλύψεις περί διάγνωσης με τη νόσο του Πάρκινσον έφτασαν μέχρι τον εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ντμίτρι Πεσκόφ στις 6 Νοεμβρίου.
 
Απαντώντας λοιπόν σε σχετική ερώτηση, ο Πεσκόφ διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία. «Όχι, (ο Βλαντιμίρ Πούτιν) χαίρει άκρας υγείας» σημείωσε συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44