23/11/2020 20:11:35

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε» - Media

 

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον ανταγωνισμό στην τηλεοπτική ζώνη που μεταδίδεται η εκπομπή της και την έλευση της Τατιάνας Στεφανίδου. 

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού;» αναρωτήθηκε.

«Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν» είπε.

 

«Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε» είπε.

«Είναι λήξαν το περιστατικό με τις “Σφήκες”. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το Youtube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια», είπε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.