search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε»

21.11.2020 10:32
Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε» - Media

 

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον ανταγωνισμό στην τηλεοπτική ζώνη που μεταδίδεται η εκπομπή της και την έλευση της Τατιάνας Στεφανίδου. 

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού;» αναρωτήθηκε.

«Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν» είπε.

 

«Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε» είπε.

«Είναι λήξαν το περιστατικό με τις “Σφήκες”. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το Youtube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:08