26/01/2021 10:56:24

«Δεν έγινε κανένα πάρτι» - Η απάντηση Βερβεσού στα δημοσιεύματα

Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι του Βερβεσού - Media

 

«Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία», ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο γραφείο του υπάρχουν τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. 

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.