search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Σκαρμούτσος: «Θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε τα εστιατόρια για 10 μέρες και μετά να ξανακλείσουμε»

21.11.2020 11:09
Σκαρμούτσος: «Θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε τα εστιατόρια για 10 μέρες και μετά να ξανακλείσουμε» - Media

 

Λάθος να ανοίξουν τα μαγαζιά της εστίασης για 10 ημέρες και μετά να ξανακλείσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, τα σενάρια που θέλουν τα εστιατόρια να ανοίγουν λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

«Είναι λάθος να ανοίξουμε για δέκα μέρες και να κλείσουμε ξανά. Να ανοίξουμε όταν θα πρέπει και όταν θα είμαστε έτοιμοι τον τομέα της εστίασης», ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN TV. 

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να μιλάμε για άνοιγμα τουλάχιστον της εστίασης. Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να λάβει τα μέτρα και αυτό για να μπορέσουμε να ανοίξουμε “καθαρά”. Άποψή μου είναι ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε για δέκα μέρες και μετά να ξανακλείσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε όταν θα πρέπει», ανέφερε ο σεφ.

Στην ερώτηση αν ο τομέας της εστίασης αντέχει ακόμη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε: «Θεωρώ ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση αναγνώρισε τη δύναμη που έχει ο κλάδος μας. Είναι σημαντικό αυτό. Με τα μέτρα που έβγαλε προσπάθησε να μας στηρίξει κάπως. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε την επόμενη ημέρα. Μέχρι τώρα αντέχουμε. Δεν λέω ότι αντέχουμε και περνάμε πολύ καλά. Μην ξεχνάμε ότι το 2020 όταν ξεκίνησε ήταν μία χρονιά εξαιρετική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48