search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Νέο κρούσμα στην ΑΕΚ – Θετικός στον κορωνοϊό ο Καρακλάγιτς

21.11.2020 15:28
Νέο κρούσμα στην ΑΕΚ - Θετικός στον κορωνοϊό ο Καρακλάγιτς - Media

 

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ.

Πάνω που είχε αρχίσει να ησυχάζει από τον COVID-19 η «Ένωση», έπειτα από τα μαζεμένα θετικά δείγματα που προέκυψαν μετά το ταξίδι στην Ουκρανία, προέκυψε θέμα με τον Καρακλάγιτς.

Όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι», βγήκε θετικό το τεστ του Σέρβου εξτρέμ στους σημερινούς ελέγχους. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αντιθέτως, αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.

Η ανακοίνωση:

Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18