search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στήνουν κινητό νοσοκομείο στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

22.11.2020 10:16
Θεσσαλονίκη: Στήνουν κινητό νοσοκομείο στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε. - Media

 

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες.

Για τον λόγο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη το στήσιμο ενός κινητού νοσοκομείου εκστρατείας, το οποίο αναπτύσσεται έξω από το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το φορητό νοσοκομείο αποτελείται από αντίσκηνα και κοντέινερ και θα αναπτυχθούν κλίνες με αναπνευστήρες, ενώ σημειώνεται ότι τα υλικά υπάρχουν, ωστόσο λείπει το προσωπικό.

Οι εργασίες του νοσοκομείου, που πρόκειται να λειτουργήσει ως υποβοηθητικός χώρος νοσηλείας για περιστατικά Covid, αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (23/11).

Πηγή: grtimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58