search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Τζο Μπάιντεν: Ανακοινώνει την Τρίτη τα πρώτα μέλη της κυβέρνησής του

22.11.2020 16:05
Επιστολή Μπάιντεν σε Βαρθολομαίο: «Προσβλέπουμε σε συνεργασία μαζί σας - Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας» - Media

 

Ο Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει την Τρίτη τα ονόματα των πρώτων μελών της κυβέρνησής του, δήλωσε σήμερα ο Ρον Κλάιν, στενός σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

«Θα δείτε τις πρώτες επιλογές για την κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου την Τρίτη, αυτήν την εβδομάδα», είπε ο μελλοντικός προσωπάρχης του Μπάιντεν στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, χωρίς να αναφερθεί στα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν ή σε συγκεκριμένα ονόματα.

«Πρέπει να αναμένουμε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος θα το κάνει ο ίδιος την Τρίτη», συμπλήρωσε.

Ο Τζο Μπάιντεν, που έχει υποσχεθεί μια «κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει την Αμερική», συνεχίζει τη συγκρότηση της ομάδας του για τη μετάβαση, παρά τις προσφυγές στη δικαιοσύνη των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ, που αρνείται έως σήμερα να αποδεχθεί την ήττα του στις κάλπες της 3ης Νοεμβρίου.

Αυτή η συμπεριφορά είναι «επιζήμια», είπε ο Ρον Κλάιν, όμως «αυτό δεν θα αλλάξει τα αποτέλεσμα του τι θα συμβεί την 20η Ιανουαρίου, ο Τζο Μπάιντεν θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27