search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:50
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο Άντονι Μπλίνκεν θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών του Μπάιντεν

23.11.2020 06:32
ΗΠΑ: Ο Άντονι Μπλίνκεν θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών του Μπάιντεν - Media

 

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, σχεδιάζει να ονομάσει τον Άντονι Μπλίνκεν υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης που θα σχηματίσει αφού αναλάβει τα καθήκοντά του την 20ή Ιανουαρίου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονόμασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μπλούμπεργκ, αναμένεται ο Μπάιντεν να ανακοινώνει επίσημα τον μελλοντικό διορισμό αυτόν την Τρίτη (24/11). Η ομάδα του εκλεγμένου προέδρου η οποία χειρίζεται τη μεταβίβαση της εξουσίας και ο ίδιος ο Μπλίνκεν απέφυγαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

Σύμμαχος του Μπάιντεν, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι ο Μπλίνκεν είναι όντως ο πιθανότερος υποψήφιος για να αναλάβει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αφού ορκιστεί ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:50