search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:06
MENU CLOSE

«Η Αλίκη μου είχε πει “εσύ νομίζεις ότι θα λένε αυτή είναι η νέα μεγάλη σταρ αλλά θα σε βρίζουν όλοι μαζί” »

23.11.2020 07:03
«Η Αλίκη μου είχε πει “εσύ νομίζεις ότι θα λένε αυτή είναι η νέα μεγάλη σταρ αλλά θα σε βρίζουν όλοι μαζί” » - Media

 

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε μέσω Skype η Μιμή Ντενίση κάνοντας μια αναδρομή στην καιρέρα της. Μάλιστα, η ηθοποιός θυμήθηκε τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανασύροντας από τη μνήμη της μια φράση που της είχε πει κατά το ξεκίνημά της. 

«Η Αλίκη δεν έδινε συμβουλές γενικά και ειδικά σε παιδιά που τότε ξεκινούσαν. Μετά έλεγε. Το πιο έντονο που θυμάμαι από την Αλίκη μετά από χρόνια, που δεν μου πήρε και πολλά χρόνια να γίνω θιασάρχης, κι ήμουν καβάλα στο άλογο γιατί ήμουν πολύ μικρή.

Είχα πάρα πολύ κοινό και δεν με έβριζε κανένας. Συναντηθήκαμε σε μια τράπεζα στο Κολωνάκι και μου λέει: Τώρα εσύ νομίζεις ότι θα λένε όλοι αχ τι υπέροχη κι αυτή είναι η νέα μεγάλη σταρ καλύτερη από την Αλίκη. Όχι τώρα θα σε βρίζουν όλοι μαζί κι ότι έχω περάσει θα το περάσεις. Για αυτό μην μου κουνιέσαι πάρα πολύ.» ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:05