search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Βραβεία ΑΜΑ: Πιο προκλητική από ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ – Η σέξι εμφάνιση και ο αισθησιακός χορός της (Video/Photos)

23.11.2020 07:28
Βραβεία ΑΜΑ: Πιο προκλητική από ποτέ η Τζένιφερ Λόπεζ - Η σέξι εμφάνιση και ο αισθησιακός χορός της (Video/Photos) - Media

 

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στα American Music Awards. H 51χρονη λατίνα κατόρθωσε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, παρέα με τον 26χρονο Maluma με τον οποίο ερμήνευσε το τραγούδι τους «Pa’ Ti + Lonely».

Η διάσημη περφόρμερ ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο κορμάκι το οποίο κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία. Η ερμηνεία της ήταν ιδιαίτερα αισθησιακή, ενώ τα φώτα… έπαιζαν πάνω στο ημίγυμνο κορμί της κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο προκλητικό. 

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η JLO και στο κόκκινο χαλί των ΑΜΑ, φυσικά, όπου εμφανίστηκε με ένα ασημί μάξι φόρεμα με ένα ιδαιίτερα τολμηρό ντεκολτέ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02