search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Black Friday 2020: Η καλύτερη εποχή για Marketplace

23.11.2020 11:08
Black Friday 2020: Η καλύτερη εποχή για Marketplace - Media

 

Κατέφθασε και φέτος η πολυαναμενόμενη Black Friday. Πολυαναμενόμενη τόσο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, όσο και για τους καταναλωτές. Οι πρώτοι περιμένουν την «τονωτική ένεση» έστω και ηλεκτρονικά και οι δεύτεροι να ανακαλύψουν τις προσφορές και τις ευκαιρίες της χρονιάς. Η Black Friday είναι ίσως η καλύτερη περίοδος για να ψωνίσεις σε ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, αφενός επειδή εκεί θα βρεις συγκεντρωμένα πολλά καταστήματα σε ένα χώρο που σημαίνει απίστευτη ποικιλία και αφετέρου επειδή οι προσφορές όσο πλησιάζει η Μαύρη Παρασκευή (27 Νοεμβρίου) αναμένεται να πέφτουν βροχή. Ειδικά φέτος που ο ηλεκτρονικός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να ψωνίσεις, το ελληνικό e-commerce θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Όταν όμως σκέφτεσαι Black Friday και Marketplace πού πάει το μυαλό σου; Στα Public φυσικά. Μην ξεχνάμε ότι τα Public έφεραν στην Ελλάδα το αμερικάνικο αυτό έθιμο της Μαύρης Παρασκευής (το «Μαύρης» εδώ θεωρείται κάτι θετικό, καθώς παραπέμπει στην αύξηση του τζίρου) το 2016, όπως επίσης και ότι δημιούργησαν το πρώτο online Marketplace πριν δυο χρόνια, μια κίνηση που άλλαξε για πάντα το ελληνικό e-commerce. Πλέον, οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Public.gr, έχουν φτάσει τις 2.000 πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες του Public.gr αποκτούν ακόμη περισσότερες επιλογές και πρόσβαση σε μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές Black Friday τιμές, με τα προϊόντα να φτάνουν συνολικά τα 2,2 εκατομμύρια.

Ένα μοναδικό πολυκατάστημα προϊόντων τεχνολογίας

Η φετινή Black Friday online λοιπόν καταφθάνει. Τι κάθεσαι; Μπες στο Public Marketplace και ανακάλυψε εκατομμύρια προϊόντα κάθε κατηγορίας. Ειδικά τώρα που έχει εμπλουτιστεί και με προϊόντα τεχνολογίας είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψεις την πιο συμφέρουσα προσφορά για τη συσκευή που πάντα ήθελες, είτε είναι laptop, είτε smartphone, είτε κάποιο περιφερειακό. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να μάθεις κάποιον καινούριο τρόπο πλοήγησης ή αναζήτησης για να βρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Χρησιμοποίησε το site όπως πριν, πήγαινε στην κατηγορία που θες (για παράδειγμα, υπολογιστές & αξεσουάρ > laptop, σταθεροί υπολογιστές, οθόνες κ.λπ. Εάν θες κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να επιλέξεις 2-σε-1 tablet & laptop ή ακόμα και gaming laptop. Από εκεί και πέρα, κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και ψάξε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα. Εάν ανακαλύψεις τη συσκευή των ονείρων σου ή εντοπίσεις μια φανταστική προσφορά (έκπτωση, συνοδευτικό δώρο ή κάτι άλλο), πατάς επάνω στο προϊόν και βλέπεις εάν πωλείται από το Public, το Media Μarkt ή κάποιο άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα του Marketplace. Προχωράς στην αγορά του όπως πάντα και το έχεις στην πόρτα σου. Τόσο απλά.

Black Friday 2020: Τσέκαρε τι σε ενδιαφέρει από πριν

Επειδή όμως τα προϊόντα του Public Marketplace είναι άπειρα (είπαμε 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα είναι αυτά), το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στην ειδική σελίδα που έχει ετοιμάζει για φέτος το Public, δηλαδή στο https://www.public.gr/cat/black-friday/ και να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή. Και μάλιστα, όχι απλά να κάνεις εγγραφή, αλλά προηγουμένως να κλικάρεις σε όποιες κατηγορίες προϊόντων σε ενδιαφέρουν, για να μην σου έρχονται για παράδειγμα οι σούπερ προσφορές για… μωρουδιακά, εάν δεν έχεις μωρό. Οι κατηγορίες που θα βρεις στη σελίδα περιλαμβάνουν προϊόντα τεχνολογίας (κινητά, περιφερειακά, οικιακή ψυχαγωγία κ.λπ), καθώς και λευκές συσκευές, οικιακές συσκευές και πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως για παράδειγμα Scooters. Εάν το έχεις βάλει σκοπό να κυκλοφορείς στην πόλη μετά το Lockdown με ένα ηλεκτροκίνητο πατίνι (έχει και ποδοκίνητα, αλλά και ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας) τσέκαρε και αυτή την κατηγορία και μάθε πρώτος τις Black Friday προσφορές που θα βγουν καθώς πλησιάζει η Black Friday 2020. Για να σου κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη, το Public έχει σε ξεχωριστή κατηγορία τα προϊόντα ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια, βιβλία, ταινίες, μουσική κ.λπ, αλλά και τα προϊόντα του Marketplace, όπως μόδα, ρούχα & παπούτσια, βρεφικά κ.ά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:30