search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Εφιαλτικές στιγμές στο ΑΧΕΠΑ: «Ακούμε τους ασθενείς να φωνάζουν, “σας παρακαλώ λυτρώστε με”» (audio)

23.11.2020 14:03
Εφιαλτικές στιγμές στο ΑΧΕΠΑ: «Ακούμε τους ασθενείς να φωνάζουν, "σας παρακαλώ λυτρώστε με"» (audio) - Media
 
Εικόνες βγαλμένες από εφιάλτες περιγράφουν οι υγειονομικοί από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία κυριολεκτικά ξεχειλίζουν αποι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
 
«Υπάρχει φόβος. Οποίος πει ότι δεν φοβάται λέει ψέματα. Ελπίζουμε ότι οι ασθενείς μας δεν θα πεθάνουν στα φορεία και πως ούτε η Θεσσαλονίκη θα γίνει Μπέργκαμο. Για αυτό παλεύουμε». Με αυτά τα δραματικά λόγια μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα η διευθύντρια της ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ Ελένη Γκέκα.
 
Η κα. Γκέκα είπε ακόμη ότι η ψυχολογία των γιατρών είναι πολύ άσχημη και πως ο ένας προσπαθεί να δίνει δύναμη στον άλλον. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της αντοχής μας, ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κατάσταση είναι τραγική σημείωσε η κυρία Γκέκα , ακούμε τους ασθενείς να φωνάζουν, «σας παρακαλώ λυτρώστε με». Τέλος η κυρία Γκέκα επεσήμανε πως ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις με βάση την ηλικία και πως αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται άνθρωπος, μόλις 37 ετών.

Πηγή: ΕΡΤ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:06