search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Νέος χαμός με βίντεο της Khloe Kardashian – «Είναι μια άλλη» (Video)

23.11.2020 15:13
Νέος χαμός με βίντεο της Khloe Kardashian - «Είναι μια άλλη» (Video) - Media
 
Η Khloe Kardashian έχει αλλάξει εντελώς τα τελευταία χρόνια, και μια βόλτα τόσο στο Instagram account της, όσο και σε φωτογραφίες του παρελθόντος θα πείσουν και τον πιο κακόπιστο.
 
Μια φορά τον μήνα εμφανίζεται κάποιο βίντεο ή φωτογραφία στο Instagram account της, και κάθε φορά δίνεται η αίσθηση ότι πρόκειται διαφορετικό άνθρωπο.
 
Πριν από μία εβδομάδα η Khloe Kardashian ανέβασε στο account της ένα βίντεο από μία εμπορική συνεργασία και προκάλεσε πραγματική θύελλα στα social media.
 
H εμφάνισή της ήταν τόσο διαφορετική που κάποιοι χρήστες άρχισαν να αναρωτιούνται αν είναι μια από τις αδελφές Kardashian ή πρόκειται για άλλο άνθρωπο.
 
Μάλιστα, στα σχόλια κάποιοι ρωτούσαν τη reality star τι έχει πειράξει στο πρόσωπό της και γιατί δείχνει τόσο διαφορετική κάθε φορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28