search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:10
MENU CLOSE

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποια εκπομπή αναλαμβάνει στον Alpha

23.11.2020 15:55
Τατιάνα Στεφανίδου: Ποια εκπομπή αναλαμβάνει στον Alpha - Media

 

Ο Alpha με ανακοίνωση του αποκάλυψε σήμερα την εκπομπή που αναλαμβάνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για μία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται στις 11:00 το πρωί.  Ο τίτλος είναι T-Live και θα έχει την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού: 

«Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Σύντομα στον Alpha».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:09