search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες» (Video)

23.11.2020 16:05
Αποκάλυψη: «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες» (Video) - Media
 
Καλεσμένη στo Mega Channel, η Γιούλικα Σκαφιδά, μίλησε για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη που πέρασε από δοκιμαστικό. Τι συνέβη στην πορεία και δεν πήρε ποτέ μέρος στη δημοφιλή σειρά;
 
«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κλπ. Μετά ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική “θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα ‘ναι τώρα αυτό” και είπα μετά “δεν βαριέσαι”.
 
Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα «είμαι ΟΚ, συνεχίζουμε». Μου είπαν εντάξει, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση. Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία μέχρι ένα σημείο παιδιά.
 
Δεν μου πρότειναν μετά κάποιον άλλον ρόλο από τις Άγριες Μέλισσες», σημείωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58