search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Τον δάγκωσε κόμπρα: Τυφλώθηκε και έμεινε παράλυτος – Προηγουμένως είχε γλυτώσει από κορονοϊό, μαλάρια και δάγκειο πυρετό (Video)

23.11.2020 16:11
Τον δάγκωσε κόμπρα: Τυφλώθηκε και έμεινε παράλυτος – Προηγουμένως είχε γλυτώσει από κορονοϊό, μαλάρια και δάγκειο πυρετό (Video) - Media

 

Κατάφερε να περάσει κορωνοϊό και να ζήσει. Προσβλήθηκε από μαλάρια και επέζησε, πέρασε δάγκειο πυρετό και συνέχισε αλώβητος. Και όμως το δάγκωμα μιας κόμπρας τον τύφλωσε και τον άφησε παράλυτο. 
Ο Ίαν Τζόουνς από τη Βρετανία είχε μεγάλη αγάπη στα ταξίδια και τις εξερευνήσεις. Του άρεσε επίσης να πηγαίνει σε υποβαθμισμένες περιοχές σε διάφορες χώρες και να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη. Πέρασε από πολλές χώρες και αρρώστησε σε ακόμη περισσότερες. Όμως στην Ινδία η τύχη του φαίνεται ότι τελείωσε. Ο Ίαν νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί, ύστερα από δάγκωμα μιας κόμπρας. Μέχρι στιγμής έχει χάσει την όραση του και έχει μείνει παράλυτος. 
Ο γιος του Ίαν είπε: «Δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει σπίτι εξαιτίας της πανδημίας και ως οικογένεια, καταλαβαίνουμε την επιθυμία του να συνεχίσει να στηρίζει τους πολλούς ανθρώπους, που βασίζονται πάνω του. Όταν μάθαμε ότι υπέστη ένα συνήθως θανάσιμο δάγκωμα φιδιού, μετά απ’ όλα αυτά που είχε περάσει, ειλικρινά, δεν το πιστεύαμε. Είχε ήδη περάσει ελονοσία και δάγκειο πυρετό, ενώ κόλλησε και κορονοϊό». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24