search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Σλοβενία: Έκρυβε το πτώμα της μητέρας του για να παίρνει τη σύνταξή της

23.11.2020 19:09
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη - Media

 

Ένας 67χρονος Σλοβένος συνελήφθη, επειδή έκρυβε για χρόνια το πτώμα της μητέρας του, ενώ προσποιούταν ότι ήταν ζωντανή προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία και ΜΜΕ.

Την αστυνομία ειδοποίησαν συγγενείς της γυναίκας, που θα ήταν ηλικίας 97 ετών, καθώς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να τη δουν ή να την επισκεφθούν παρά τα επανειλημμένα αιτήματά τους.

«Η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό της σε ένα διαμέρισμα στη Λιουμπλιάνα. Ο θάνατός της είχε προφανώς επέλθει πριν από αρκετά χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Τόμαζ Τομάζεβιτς, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν καθοριστεί προς το παρόν ούτε η ακριβής ημερομηνία. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 24ur, ήταν πριν από 6 χρόνια, ενώ ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως κανείς δεν την είχε δει ζωντανή από το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, ο γιος του θύματος έλεγε ψέματα στους συγγενείς τους, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τους δει.

Όλα αυτά τα χρόνια, πλαστογραφούσε την υπογραφή της για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34