search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:27
MENU CLOSE

Σπέτσες: 22χρονος μαχαίρωσε 26χρονο φίλο του – Κανείς δεν γνωρίζει το γιατί

24.11.2020 06:53
Σπέτσες: 22χρονος μαχαίρωσε 26χρονο φίλο του - Κανείς δεν γνωρίζει το γιατί - Media

 

Ένα έγκλημα συγκλονίζει από χθες το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Ένα έγκλημα μεταξύ δύο νέων ανθρώπων που ήταν στενοί φίλοι – και η φιλία τους κατέληξε σε τραγωδία. Τι φταίει, δεν ξέρει κανείς – ακόμα τουλάχιστον.

Γιος γνωστού καθηγητή του Μετσοβίου Πολυτεχνείου και απόφοιτος του «Lomonosov Moscow State University» είναι ο 22χρονος B.M φερόμενος δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Θύμα του ένας 26χρονος Σπετσιώτης που εργαζόταν σε συνεργείο με μηχανές. Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Πρώτο Θέμα, θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους διαφορές ήταν αυτές.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από ‘κει όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του.

Είχαν έρθει στις Σπέτσες από την Αθήνα προκειμένου να περάσουν τις μέρες του lockdown στο νησί. Οι δυο νέοι φέρονται να λογόφεραν αρχικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Κανείς ωστόσο δεν γωνρίζει τον λόγο.

Τότε ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου και κατέληξε στις 11 το ίδιο βράδυ.

Οι αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά. Η κηδεία του 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 στο Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26