search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:33
MENU CLOSE

Γκλέτσος κατά Φίλη για την… Παναγία στη Βουλή

24.11.2020 10:41
Γκλέτσος κατά Φίλη για την... Παναγία στη Βουλή  - Media

 

Με αφορμή την απεικόνιση του κτιρίου της Βουλής με στρατιωτικά και θρησκευτικά σύμβολα, την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Παναγίας, ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά στον σχετικό σχολιασμό του Νίκου Φίλη, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε τονίσει ότι οι εικόνες αυτές «παραπέμπουν στο διαβόητο “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”, καθώς τόσο “φιλελευθερισμό” είχαμε να δούμε από τη χούντα».

Μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook, ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του στην τοποθέτηση αυτή, επισημαίνοντας:

«Ύστερα από τις ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ.Φίλη…».

Η βιντεοπροβολή στην πρόσοψη της Βουλής, πάντως, κατακρίθηκε και από πολλούς άλλους, με τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν… πάρτι στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10