search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Το σύνολο των γιατρών – βουλευτών του στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο «μέτωπο» κατά της πανδημίας

24.11.2020 12:41
5069115.jpg

 

Δέκα βουλευτές που είναι και γιατροί έχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι προσφέρονται να βοηθήσουν το ΕΣΥ σε αυτή τη φάση του σφοδρού δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Σχετικώς ενημέρωσε τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια με επιστολή της η Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Πρόκειται για τους: Όλγα Γεροβασίλη (ακτινοδιαγνώστρια), Νίκο Ηγουμενίδη (καρδιολόγος), Κωνσταντίνο Μάρκου (καθηγητής Ενδοκρινολογίας), Ανδρέα Μιχαηλίδη (ιατρός ρευματολόγος), Γιάννη Μουζάλα (Γυναικολόγος, Χειρουργός – Μαιευτήρας), Ανδρέα Ξανθό (Ιατρός Μικροβιολόγος), Σάκη Παπαδόπουλο (Παθολόγος), Θανάση Παπαχριστόπουλο (Δερματολόγος), Παύλο Πολάκη (Γενικός Χειρουργός – Εντατικολόγος), Μερόπη Τζούφη (Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδονευρολογίας).

Στην επιστολή της η κ. Γεροβασίλη αναφέρει: «με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά από την έξαρση της επιδημίας και με δεδομένες τις ανάγκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι Βουλευτές-Ιατροί του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προτίθενται να υποστηρίξουν το σύστημα υγείας, εν μέσω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα».

Επισημαίνει δε πως «προφανώς, η αποτελεσματικότητα της συνεισφοράς των Βουλευτών μας στο σύστημα εναπόκειται στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, με βάση τις ανάγκες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και την ειδικότητα των Ιατρών».

Υπενθυμίζεται ότι σχετικές πρωτοβουλίες ανακοινώθηκαν χθες από τους βουλευτές Γ. Λαμπρούλη του ΚΚΕ και τους Κωνσταντίνο Μπλούχα και Χρήστο Κέλλα της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:47