04/03/2021 05:42:39

Χρυσοχοΐδης: Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι - Κατερίνα και Αντρέας να γιορτάσουν απ' το τηλέφωνο

Χρυσοχοΐδης: Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι -  Κατερίνα και Αντρέας να γιορτάσουν απ' το τηλέφωνο - Media


Στα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να δοθεί χρόνος στο σύστημα Υγείας συστήνοντας στους πολίτες να περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις έτσι ώστε οι Αρχές να εστιάσουν στο έργο τους "έξω στον δρόμο".

«Ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι και να προκύψει. Η συνδρομή των τοπικών αρχών είναι περισσότερο από απαραίτητη. Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες καιρό στο σύστημα Υγείας. Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι. Στο σπίτι πολύ προσεκτικά» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: 

«Από γιορτές, η Κατερίνα κι ο Αντρέας να γιορτάσουν απ' το τηλέφωνο. Στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις: στα ψώνια, στον δρόμο, στη δουλειά, παντού με μάσκα. Το ξαναλέω, ειδικά με τη δουλειά, όλοι με μάσκα. Εμείς θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης και θα βοηθάμε όπου ζητηθεί.

Θα πάμε νομό νομό και πόλη πόλη, θα πάμε όπου χρειάζεται για να μηδενίσουμε τις εστίες μετάδοσης. Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει, όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.