search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά ομήρους έξι παιδιά (Video)

24.11.2020 14:32
Τρόμος στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά ομήρους έξι παιδιά (Video) - Media
 
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik, ένας άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι κρατά ομήρους 6 παιδιά σε διαμέρισμα στα προάστια της πόλης.

“Στις 24 Νοεμβρίου 2020 στις 12:12, η αστυνομία του Kolpino έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι ο σύζυγός της την έδιωξε από το διαμέρισμα, είχε κλειδωθεί εκεί και κρατούσε το έξι παιδιά στο διαμέρισμα”, δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών στο Σπούτνικ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μικρότερο παιδί είναι μόλις τριών ετών, ενώ το μεγαλύτερο είναι 15.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαπραγματευτές που προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον δράστη. Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο άνδρας ζητά να πάει στο σημείο η σύζυγός του.

Γείτονες έχουν τραβήξει με τα κινητά τους βίντεο ντοκουμέντα από τον άνδρα να κρατά όμηρους τα 6 ανήλικα μέσα στο σπίτι του.
 
Πηγή: news247.gr
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:31