search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Το Βερολίνο αγριεύει: Αδικαιολόγητη η Τουρκία για τη Λιβύη, λέει η Γερμανίδα υπ. Άμυνας

24.11.2020 14:49
Το Βερολίνο αγριεύει: Αδικαιολόγητη η Τουρκία για τη Λιβύη, λέει η Γερμανίδα υπ. Άμυνας - Media
 
Φαίνεται ότι το Βερολίνο έχει αρχίσει να στερεύει από υπομονή έναντι της Άγκυρας, πολλώ δε μάλλον τώρα που διαπιστώνει ότι η τουρκική προκλητικότητα δεν γνωρίζει όρια και φραγμούς, αλλά, αντιθέτως, ακόμα κι όταν πιάνεται με… τη γίδα στην πλάτη, ζητάει και τα ρέστα
 
Η διαμαρτυρία της Τουρκίας για την έρευνα που πραγματοποίησαν Γερμανοί στρατιώτες επί τουρκικού πλοίου στο πλαίσιο της αποστολής «Irini» της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αδικαιολόγητη, δήλωσε σήμερα η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ.
 
«Οι στρατιώτες συμπεριφέρθηκαν σωστά και ενήργησαν σύμφωνα με την εντολή της ευρωπαϊκής αποστολής “Irini”…Οι κατηγορίες που διατυπώνονται κατά των στρατιωτών είναι αδικαιολόγητες», δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας.
 
Η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε τη Δευτέρα μετά την επιχείρηση νηοψίας σε τουρκικό φορτηγό πλοίο λόγω υποψιών ότι μετέφερε παρανόμως όπλα προς την Λιβύη από γερμανικές δυνάμεις που ανήκουν στην αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία εποπτεύει την τήρηση του εμπάργκο όπλων κατά της Λιβύης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15