search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Άντζυ Σαμίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο στην εφηβεία μου

24.11.2020 16:33
Άντζυ Σαμίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο στην εφηβεία μου - Media

 

Για ένα τραυματικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην εφηβεία της μίλησε η Άντζυ Σαμίου στο «Κουτί της Πανδώρας».

Η τραγουδίστρια, που ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής τη δεκαετία του ’90, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από ιερωμένο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή της από την Εκκλησία. 

«Οι γονείς μου δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, εκτός από τις γιορτές«, ανέφερε και συνέχισε: «Εγώ πάλι είχα λατρεία με το Θείο, με το Θεϊκό. Το ένιωθα σαν κάτι υπερβατικό και χανόμουν μες στην εκκλησία με τις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Κάτι αναζητούσα, που δεν το βρήκα και στο τέλος με πλήγωσε.»

Αργότερα, συνέβη το περιστατικό που -όπως είπε- σημάδεψε τη σχέση που είχε με τα Θεία: «Στην εφηβεία μου έφαγα το πρώτο «χαστούκι» από σεξουαλική παρενόχληση ιερωμένου και πάγωσα μέσα μου. Απομακρύνθηκα τελείως. Ουσιαστικά άνοιξαν τα μάτια μου, αυτό δεν σήμαινε όμως ότι δεν ήθελα να μάθω γιατί ήρθαμε εδώ και τι κάνουμε», είπε η Σαμίου.

«Τρόμαξα, ήμουν παιδί εξάλλου», εξήγησε. «Σηκώθηκα κι έφυγα, τίποτα άλλο. Το ίδιο με ακολουθούσε μετά στις δουλειές. Ξέρετε, ένα ωραίο κορίτσι που πάντα το ’χει αυτό το πρόβλημα της παρενόχλησης. Και ποια γυναίκα δεν το έχει, ειδικά στη δουλειά που ήμουν εγώ;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:39