search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Κίνα: Τεράστια καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με 3 νεκρούς – 10 αυτοκίνητα πήραν φωτιά (Video)

24.11.2020 17:57
Κίνα: Τεράστια καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με 3 νεκρούς – 10 αυτοκίνητα πήραν φωτιά (Video) - Media

 

Η καραμπόλα συνέβη στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο Μπαοτού – Μαομινγκ και στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους. Ανάμεσα στα 40 αυτοκίνητα που τράκαραν ήταν και ένα βυτιοφόρο που μετέφερε 34 τόνους εύφλεκτου υλικού. Από εκείνο άρχισε η πυρκαγιά που κάλυψε 10 αυτοκίνητα και τα έκανες παρανάλωμα του πυρός. 
Αμέσως έφτασαν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σβήσουν τις φλόγες αλλά και να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς από τα αυτοκίνητα τους που καιγόντουσαν. Χρειάστηκαν 105 πυροσβέστες και 2 ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.
Τρεις οδηγοί δεν τα κατάφεραν και πέθαναν ενώ άλλοι 6 τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με την τροχαία της περιοχής η καραμπόλα έγινε εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στο σημείο και οι οδηγοί δεν αντιλήφθηκαν γρήγορα τα προπορευόμενα αυτοκίνητα που είχαν τρακάρει και έπεφταν επάνω τους.  
Στην Κίνα κάθε χρόνο τουλάχιστον 55.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα. Ο αριθμός των τροχαίων κάθε χρόνο ξεπερνάει τα 180.000.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24