search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Στέλιος Μάινας: Είπα «όχι» στις Άγριες Μέλισσες – Δεν το μετανιώνω (Video)

25.11.2020 07:07
Στέλιος Μάινας: Είπα «όχι» στις Άγριες Μέλισσες - Δεν το μετανιώνω (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στις Άγριες Μέλισσες. ‘Οπως εξήγησε, το γεγονός ότι επρόκειτο για μια καθημερινή σειρά και οι ρυθμοί που κάτι τέτοιο επιβάλλει ήταν οι λόγοι που τεικά αρνήθηκε την πρόταση. Μια απόφαση που, ωστόσο, δεν μετανιώνει, καθώς δεν το συνηθίζει…

«Μου είχαν προτείνει να είμαι στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όταν μου είπαν ότι θα είναι καθημερινό τους απάντησα ότι “δεν αντέχω να κάνω καθημερινό, αφήστε το καλύτερα”. Η καθημερινή σειρά είναι μια εξάντληση φοβερή. Δεν κοίταξα καν για ποιο ρόλο με ήθελαν, αν και μου έστειλαν το σενάριο. Μου άρεσε πολύ όταν είδα τη σειρά στην τηλεόραση. Δεν μετανιώνω για τα “όχι” που λέω, ποτέ» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48