search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Αλβανία: Αμετανόητη μετά το κορωνοπάρτι η σύζυγος του προέδρου Μέτα – Αμφισβητεί ότι υπάρχει κορωνοϊός

25.11.2020 11:44
Αλβανία: Αμετανόητη μετά το κορωνοπάρτι η σύζυγος του προέδρου Μέτα - Αμφισβητεί ότι υπάρχει κορωνοϊός - Media

 

Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί στην γειτονική Αλβανία η αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της χώρας, Ιλίρ Μέτα και η σύζυγός του παρεβρέθηκαν σε εκδήλωση στην οποία ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από δέκα άτομα, παρά την απαγόρευση λόγω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα.

Ο Αλβανός πρόεδρος με τη σύζυγό του Μόνικα Κριεμάδι, ηγέτιδα του αντιπολιτευόμενου Κινήματος Σοσιαλιστικής Ένταξης, παραβρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων του διάσημου ηθοποιού Μπες Καλάκου που διοργανώθηκε σε εστιατόριο στο χωριό Λάκνα του δήμου Κολόνια, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Μάλιστα οι αρχές… υποχρεώθηκαν να τους κόψουν πρόστιμο 80 ευρώ για παραβίαση των μέτρων.

Η σύζυγος του προέδρου, μετά τις αποκαλύψεις, έδωσε τη δική της εκδοχή σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η οποία, ωστόσο ήταν πολύ… χειρότερη από ό,τι θα περίμενε κανείς, καθώς υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός!

Η ίδια ανέφερε ότι είχε προσβληθεί και η ίδια από τον ιό αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ τόνισε ότι δεν μεταδόθηκε η νόσος στον σύζυγό της τον οποίο -όπως χαρακτηριστικά είπε- είχε ήδη φιλήσει στο στόμα.

Μάλιστα όπως ανέφερε, αυτό το διαπίστωσαν εκ των υστέρων από τις μικροβιολογικές εξετάσεις Ιταλοί γιατροί καθώς η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση αμυγδαλών.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40