26/01/2021 18:25:23

«Σπόντες» αρχηγών στη Βουλή: Το ανέκδοτο του Τσίπρα και το ρούτερ του Μητσοτάκη (Video)

«Σπόντες» αρχηγών στη Βουλή: Το ανέκδοτο του Τσίπρα και το ρούτερ του Μητσοτάκη (Video) - Media

 

Μπορεί η συζήτηση στη Βουλή να εξελίχθηκε σε μια σκληρή «μονομαχία» μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, ανάμεσα στις ένθεν κακείθεν βολές δεν έλειψε και το -δηκτικό- χιούμορ.

Έτσι, απαντώντας στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ένα ανέκδοτο για να προβλέψει το μέλλον της πορείας της κυβέρνησης: «Υπάρχει ένα γνωστό ανέκδοτο. Όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός και αναλαμβάνει ένας άλλος, λέμε ότι βρίσκει στο γραφείο του τρεις επιστολές. Στην πρώτη δύσκολη στιγμή η πρώτη επιστολή λέει "ρίξτα στον προηγούμενο". Στη δεύτερη λέει "ρίξ'τα στον υπουργό". Και στην τρίτη λέει "ξεκίνα να φτιάχνεις τις δικές σου". Εσείς είστε ακόμα στο πρώτο στάδιο. Πολύ σύντομα θα φτάσετε στο δεύτερο και δεν θα φανταστείτε πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο. Τώρα τα ρίχνετε στους προηγούμενους. Στον πρώτο ανασχηματισμό θα τα φορτώσετε στους υπουργούς σας».

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν άφησε τη σπόντα να πέσει κάτω και αποχωρώντας από την αίθουσα σημείωσε: «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές κ. Τσίπρα. Ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.