search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Φαίνεται να πλησιάζει το τέλος της ανομβρίας (Χάρτες)

25.11.2020 14:58
Φαίνεται να πλησιάζει το τέλος της ανομβρίας (Χάρτες) - Media

 

Μία βασανιστική, μεγάλη περίοδος ανομβρίας φαίνεται να ολοκληρώνεται, αρχής γενομένης απο την Κυριακή μίας που οι βοριάδες και η σχετική ψύχρα  θα δώσει την θέση της στους νοτιάδες στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες  και στις γενικευμένες βροχοπτώσεις στο σύνολο της χώρας .

Σύμφωνα με το meteo24news.gr και τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία απο την Κυριακή και μετά από ένα διήμερο (Παρασκευή – Σάββατο ) σχετικής καλοκαιρίας ένα οργανωμένο ,το πρώτο του φετινού φθινοπώρου, χαμηλό βαρομετρικό σύστημα θα επηρεάσει την χώρα μας με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά ,στην δυτική χώρα. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές χώρας και ιδιαίτερα την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουν κατα τόπους και έντονο χαρακτήρα.  

Στους παρακάτω χάρτες του αμερικανικού προγνωστικού μοντέλου GFS μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των φαινομένων το διήμερο Κυριακής -Δευτέρας.

Κυριακή 29.11

Δευτέρα 30.11

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02