search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Σημείωμα στον τοίχο σε καφετέρια στα Χανιά βοηθάει τους άνδρες να… βρουν το στόχο τους (Photos)

25.11.2020 16:32
Σημείωμα στον τοίχο σε καφετέρια στα Χανιά βοηθάει τους άνδρες να… βρουν το στόχο τους (Photos)  - Media

 

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα πολλές φορές δεν είναι και τόσο προσεκτικοί. Ειδικά εάν αυτή η τουαλέτα δεν είναι του σπιτιού τους αλλά κάποιας καφετέριας γίνονται ακόμη περισσότερο απρόσεκτοι. 


Οι υπεύθυνοι μιας καφετέριας στα Χανιά αποφάσισαν λοιπόν να βοηθήσουν τους άνδρες όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, να βρίσκουν το στόχο τους. Για το λόγο αυτό έγραψαν ένα σημείωμα το οποίο το κόλλησαν επάνω από τη λεκάνη.
«Έλα πιο κοντά» γράφει το σημείωμα, «ακόμη πιο κοντά», «πλησιάσε λίγο ακόμη» γράφει το σημείωμα και σε κάθε φράση του τα γράμματα γίνονται ακόμη μικρότερα για να πλησιάσει κάποιος και να μπορεί να τα διαβάσει. 


Πιο κάτω από το σημείωμα που βοηθάει για το στόχο, έχουν γράψει ένα άλλο σημείωμα για εκείνους που ξεχνούν να τραβήξουν το καζανάκι. Προτρέπει τους άνδρες μάλιστα να το πατήσουν πολλές φορές γιατί δεν είναι κάτι που σπάει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50