17/01/2021 18:06:01

Σημείωμα στον τοίχο σε καφετέρια στα Χανιά βοηθάει τους άνδρες να… βρουν το στόχο τους (Photos)

Σημείωμα στον τοίχο σε καφετέρια στα Χανιά βοηθάει τους άνδρες να… βρουν το στόχο τους (Photos)  - Media

 

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα πολλές φορές δεν είναι και τόσο προσεκτικοί. Ειδικά εάν αυτή η τουαλέτα δεν είναι του σπιτιού τους αλλά κάποιας καφετέριας γίνονται ακόμη περισσότερο απρόσεκτοι. 


Οι υπεύθυνοι μιας καφετέριας στα Χανιά αποφάσισαν λοιπόν να βοηθήσουν τους άνδρες όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, να βρίσκουν το στόχο τους. Για το λόγο αυτό έγραψαν ένα σημείωμα το οποίο το κόλλησαν επάνω από τη λεκάνη.
«Έλα πιο κοντά» γράφει το σημείωμα, «ακόμη πιο κοντά», «πλησιάσε λίγο ακόμη» γράφει το σημείωμα και σε κάθε φράση του τα γράμματα γίνονται ακόμη μικρότερα για να πλησιάσει κάποιος και να μπορεί να τα διαβάσει. 


Πιο κάτω από το σημείωμα που βοηθάει για το στόχο, έχουν γράψει ένα άλλο σημείωμα για εκείνους που ξεχνούν να τραβήξουν το καζανάκι. Προτρέπει τους άνδρες μάλιστα να το πατήσουν πολλές φορές γιατί δεν είναι κάτι που σπάει. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.