21/01/2021 16:52:27

Παγώνη: Οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων παραμένουν ανησυχητικοί - Κρίσιμο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη (Video)

Παγώνη: Οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων παραμένουν ανησυχητικοί - Κρίσιμο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη (Video) - Media

 

«Κομβική εβδομάδα», σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα και την πιθανή άρση του lockdown, χαρακτήρισε το πρώι της Πέμπτης το διάστημα 7-14 Δεκεμβρίου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Περίπου 7-14 Δεκεμβρίου είναι η κομβική εβδομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN η Μ. Παγώνη, ενώ αναφορικά με την άρση του lockdown τόνισε πως «είναι δύσκολο να ανοίξουν όλα». 

Παράλληλα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι είναι «ανησυχητικοί οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων» και πως υπάρχει μείωση στα κρούσματα «όμως δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να ανοίξουμε».

Όσον αφορά στη θεραπεία που ακολούθησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, και τις δηλώσεις της σχετικά με το φάρμακο που ήρθε από τις ΗΠΑ, η Μ.Παγώνη είπε πως αυτές παρερμηνεύθηκαν.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι ίδιος για τους γιατρούς. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Η θεραπεία του Αρχιεπισκόπου είναι θέμα των γιατρών του... Μονοκλονεϊκές θεραπείες έχουμε κι εδώ», σημείωσε. 

Τέλος, αναφορικά με την «κόντρα» που έχει προκύψει με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σχετικά με τις καταγγελίες για μπούλινγκ σε βάρος των ιδιωτών γιατρών από δημόσια νοσοκομεία, η μ.Παγώνη ανέφερε: «Αν ο Εξαδάκτυλος έχει στοιχεία για μπούλινγκ να μας τα δώσει».

«Είναι λυπηρό να συμβεί συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες... Θα βγάλουμε και ανακοίνωση», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.